مصالح جداکننده

آجرهای فشاری:

دلیل نامگذاری این نوع آجر اینست که در ابتدای تولید این نوع آجر خشت آن با دست زده می‌شد و با فشار دستی کارگران خشت زن گوشه‌های قالب به وسیله گل مخصوص پر می‌گردید. ابعاد این نوع آجر ۵×۱۰×۲۰ و یا ۵٫۵×۱۱×۲۲ سانتیمتر می‌باشد.
این نوع آجر برای کلیه کارهای ساختمانی مانند گری چینی، طاق ضربی، دیوارهای حمال و تیغه چینی مناسب است.

آجرهای سفالی:

آجر سفالی یا آجر سوراخ دار که بر روی سطح بزرگتر آن ۸ یا ۱۰ سوراخ به قطر ۱٫۵ تا ۲ سانتیمتر وجود دارد و در بازار ایران به آجر های هشت یا ده سوراخه ماشینی معروف است.

آجر ماسه – آهکی:

این آجرها از ترکیب ماسه بادی و آهک تولید میشوند. روش تولید آنها نیز بصورت پرسی است. این آجرها جزو آجرهای سنگین ساختمانی محسوب میشوند.

بلوک سیمانی:

بلوک سیمانی در واقع بلوکهای مکعب مستطیلی از جنس بتن هستند. این بلوکها معمولا به صورت تو خالی ساخته میشوند تا وزن آنها کاهش پیدا کند. از این بلوکها برای ساخت دیوارهای سازه ای در ساختمانهای با مصالح بنایی استفاده میشود. بلوکهای سیمانی خود انواع مختلفی دارند از جمله بلوکهای سیمانی معمولی (سنگین) بلوکهای لیکا (سبک) بلوکهای بتن گازی (سبکتر).

سفال مجوف:

سفال مجوف جزو مصالح نیمه سنگین ساختمانی است. به دلیل نسبت مقاومت به وزنی که دارد میتواند مصالح خوبی برای دیوارها در ساختمان باشد. نام دیگر سفال مجوف, سفال تیغه است. که البته این نام به دلیل استفاده زیاد از سفال مجوف برای تیغه های ساختمانی به آن نسبت داده شده است.

بلوکهای گچی:

بلوکهای ساخته شده از گچ هستند که میتوانند به عنوان مصالح جداکننده در ساختمان بکار برده شوند. هر چند با توجه به اینکه ضد آب نیستند باید در محیطهای خشک استفاده شوند, مثلا اتاقها و … و نمیتوان از آنها در سرویسهای بهداشتی و یا دیوارهای خارجی استفاده نمود.

جداکننده – دیوار خشک (Dry Wall) :

دیوارهای جدا کننده ی کناف ، دیوارهای غیر باربری هستند که برای تقسیم فضاهای داخلی ساختمان استفاده می شوند این ساختار شامل قابهای فولادی سبک ساخته شده با مقاطع U , C بوده که صفحات روکش دار گچی در یک یا چند لایه ، به وسیله پیچ مخصوص بر روی آنها نصب می شوند. درزهای میان این صفحات به وسیله ی نوار و بتونه ی مخصوص درزگیری شده، به نحوی که در انتهای کار، سطحی یکپارچه و بدون درز که قابلیت رنگ آمیزی و کاشی کاری یا هر نوع پوشش نهایی دیگری خواهد داشت، حاصل می گردد. فضای خالی داخل دیوار ، امکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم نموده و همچنین عبور و دسترسی به تأسیسات الکتریکی و مکانیکی را به راحتی میسر می سازد.

3D panel :

پانل‌های ساندویچی به صورت قطعات با عرض یک متر و طول سه متر در کارخانه تولید و در محل کارگاه، در موقعیت خود قرار داده و به یکدیگر متصل میشوند. این صفحات در ساختمان به عنوان دیوارهای باربر و جداکننده و سقف و کف ساختمان به طور دلخواه کاربرد دارد. اجزای پانلی شامل یک شبکه خرپایی فضایی متشکل از میل‌گردهای ساده به قطر کوچک، ورق پل‌استایرن و لایه بتن پوشش است. ورق ساخته شده از ماده پلی‌استایرن به ضخامت 4 الی 9 سانتی‌متر در بین دو شبکه جوش شده فولادی قرار می‌گیرد. ورق پلی‌استایرن علاوه بر نقش قالب‌بندی وظیفه عایق حرارتی، برودتی و صوتی را به عهده دارد. در دو سمت ورق پلی‌استایرن، بتن ریزدانه‌ای به ضخامت 4 الی 7 سانتی‌متر با سیستم بتن پاششی اجرا می‌شود.